nedeľa 26. januára 2014

Giveaway 2!

Viem, už ste takmer zabudli, že nejaká súťaž na tomto blogu pripadá do úvahy.. Ale na svoju obranu, bola som príliš busy so zhánaním lajkov!
No dobre ale naozaj. Keďže sa blíži deň sv. Valentína a ja veľmi rada zneužívam tieto sviatky radosti, pokoja a neskutočnej marketingovej hodnoty, pripravila som pre Vás špeciálny valentínsky giveaway a to ten, že! Tentokrát bude výhra to, čo si sám výherca vyberie! (samozrejme v rámci pochutín) V prípade, bude ignorovať inštrukcie a neuvedie preferovanú výhru, nuž, smola a vyberiem za neho ja.. ale vedzte, že to bude obsahovať nutellu. Ak ste teda alergickí na orechy, prípadne sójový lecitín, odporúčam Vám držať sa inštrukcíí!
 Pravidlá sú extrémne jednoduché:

pondelok 20. januára 2014

Nutella swirl cheesecake!


Tento recept som chcela skúsiť už dlho. Videla som cheesecake v takejto úprave tuším v Barcelone alebo tak niekde, ale bol jahodový, čo som samozrejme hneď zavrhla a vymenila červenú zmes za nutellu (odvtedy som už samozrejme vygooglila aj 300 nutellových takže tým nechcem povedať, že som jeho vynálezcom).
Inak napadlo mi, že by som mohla požiadať o nejakú mini dotáciu od uja Ferrera (presnejšie jeho pravnukov). Ale tento nápad som ešte úplne nedotiahla. Mohla by som napríklad vypracovať prezentáciu o priaznivých účinkoch sušenej srvátky alebo skrátka zvoliť regulérny postup - poslať obálku s hladkou múkou na vrátnicu.
Nakoľko sa stále snažím napodobniť jeden cheesecake z ,,dinersu", ktorý som jedla za veľkou mlákou, skúšam rozne varianty a psie kusy. Ani tento sa úplne nepodobal, ale mám pocit že už o pár rstoviek cheesecake-ov to príde. Určite Vás budem informovať.